Меню

Увійти

Кошик

Tutta: з турботою про дітей

Бренд дитячого одягу родом із Фінляндії з історією у більш ніж 60 років — Tutta. Одяг на кожен день та для будь-яких умов! Все почалося в 1959 році у місті Ювяскюля, що у Фінляндії. На початку основним напрямком виробництва був трикотаж для дітей та немовлят. Цей бренд добре відомий у країні свого походження та за її межами. Бренд приєднався до Reima в 1992 році та став частиною групи компаній з такими ж цінностями та технологіями. З цього ж моменту Tutta починає виробляти виключно верхній одяг, що має певний функціонал та властивості. Тепер компанія базується у місті Канкаанпяа. 

Дитячий одяг для активних дітей

Принципи одягу та матеріалів Tutta

  • Високий ступінь захисту від води, вітру, бруду, холоду. 
  • Хороше проведення повітря, щоб зайва волога не затримувалася на шкірі.
  • Стійкість до стирання та довга експлуатація.
  • Легкість у догляді та пранні. 
  • Стійкість кольору до чистячих засобів (але читайте етикетку перед пранням).
  • Продуманий дизайн то технології пошиву.
  • Націленість на багаторічну співпрацю з покупцями, що обирають Tutta і повертаються знов. 

Місією компанії є те, щоб батьки по всьому світу знали, що є одяг, розроблений із турботою про малечу. А це — щастя батьків. Лабораторії Tutta постійно працюють над новими технологіями, щоб кожен матеріал, поєднання та крій були зручними та комфортними для малечі. Можна сказати, що це саме той одяг, що можна і треба передавати “у спадок” братам і сестрам, друзям і знайомим. Він не втрачає яскравості та своїх властивостей навіть під час жорсткого носіння у складних умовах. Все це засновано на тому, що бренд народився у скандинавському кліматі. 

Ігри під снігом і дощем, прогулянки на свіжому повітрі, в лісі чи на дитячому майданчику, біг, стрибки, будь-які вправи — нічого з цього не змусить дитину почуватися дискомфортно, тому що існує верхній одяг Tutta. Також звертаємо вашу увагу, що бренд має приємні ціни на свої вироби, і це також високо ціниться сім’ями, особливо, якщо є двоє чи більше діток. 

На 2023 рік бренд Tutta відомий та популярний в Україні, Литві, Латвії, Естонії та, власне, Фінляндії. Ці країни вже змогли оцінити високу якість одягу, його надійність, стійкість до зношування та яскраві дизайни. Стильний і функціональний дитячий одяг — це Tutta by Reima.