Меню

Увійти

Кошик

Reima: маленькі деталі, що мають велике значення

Початок Reima як компанії був цікавим, бо це сталося у 1944 році, і найпершим виготовлявся робочий одяг, що перероблявся з військової форми. У місті Канкаанпаа, що на півдні Фінляндії, продовжилась історія виробництва вже дитячого одягу, з 1945 року. 

На зараз виробництво дитячого одягу залишається єдиним і найважливішим напрямком роботи. Бренд використовує свої знання про матеріали, поєднання, багатошаровість та перероблення, щоб надати дітям комфортний, зручний та стильний одяг. Reima враховує активність малечі й потреби, навіть за екстримальних погодних умов, та носіння одягу в складних умовах. 

Звичайно ж, в основі кожної розробки — скандинавські умови життя та погода, що має тут певну специфіку. Якщо одяг добре захищає та утеплює в цих широтах, в усіх інших, з подібним чи більш помірним кліматом, він також буде доречний. 

Дитячий одяг для будь-якої погоди

Технології екологічності Reima 

  1. Вже зараз деякі вироби підлягають подальшій переробці після експлуатації. Це один з пріоритетних напрямків розвитку. 
  2. З 2017 році виготовляється одяг, що не містить фторвуглецю. Окрім цього, доглядати за ним просто та швидко.
  3. Бренд ділиться сертифікатом відповідності, щоб покупці були певні в чесності та екологічності. 
  4. У виробах немає натурального хутра. Тільки матеріали відповідального тваринництва. 
  5. Перероблений поліестер — колишні пластикові пляшки. З чотирьох таких виходить цілий дитячий купальний комбінезон! Для цього достатньо у складі 50-80% такого матеріалу. Він безпечний та надійний. 

У виробництві Reima використовує знання про кожен вік та його особливості. Так, для найменших створюється одяг, що враховує наявність памперса, рукави на таких виробах можна підкочувати, є укріплені колінки та довгі блискавки на всю довжину виробу для зручного вдягання. Для трохи старших дітей є моделі в стилі унісекс, для дівчаток та хлопчиків, а для найстарших — стильні фасони окремо для кожної категорії. Окрім цього, брючини та рукави подовжені для зручності та довшого носіння. 

Тепло та сухість у кілька шарів Reima 

Бенд радить дотримуватися принципу трьох шарів одягу. Кожен з них покликаний виконувати свою важливу функцію. Якщо дотримуватися цього принципу, малюк буде гуляти у будь-яку погоду та відчувати комфорт. Йому не буде холодно, спекотно, волого чи незручно. І ні, це не ті самі відчуття, коли нас батьки вдягали у три светри, в яких за десять хвилин катання на санчатах ти був увесь мокрий, а по спині стікав піт! Тут все технологічніше та сучасніше.

  1. Базовий шар одягу Reima контролює, щоб на тілі не залишалась зайва волога. Від цього залежать відчуття дитини на прогулянці.
  2. Проміжний шар відповідає за утеплення тіла, а навесні його навіть можна використовувати як верхній одяг.
  3. Верхній шар одягу захищає від вітру, води, бруду та створює комфорт.

Reima створює одяг, що довго служить, не підводить, захищає та робить прогулянки ще більш веселими та комфортними. Копирсатися в снігу, стрибати по калюжах, бігати наввипередки під дощем — все це тепер можна робити з максимальним комфортом від Reima! Бренд не тільки пропонує технології — також враховує стиль і рухається вперед за прогресом у створенні одягу для активної малечі.